به گزارش خبرنگار پارلماني مهر نماينده تاكستان با استناد به اصول 48 و 67 قانون اساسي گفت: اعتبارات عمراني كشور حدود 600/11 ميليارد تومان است و اگر بخواهيم براساس سرانه هر نماينده مجلس تقسيم شود بايد به هر حوزه انتخابيه 40 ميليارد تومان برسد، اما در بودجه سال 84 به برخي حوزه ها حتي 2 ميليارد تومان هم نرسيده است .
رحماني گفت: سازمان مديريت ، مركز پژوهشها و كميسيون برنامه و بودجه بايد ساز و كاري فراهم كنند تا امكانات بطور عادلانه تقسيم شود.
وي گفت: طرح هاي نيمه تمام در ساير مناطق بايد هر چه سريعتر به اتمام برسد.
محمد رضا باهنر كه رياست جلسه را بر عهده داشت، در پاسخ به تذكر رحماني گفت: اولا تذكر شما تبديل به نطق پيش از دستور شده است و ثانيا: تقسيم عادلانه اعتبارات به مفهومي كه شما درذهن داريد، نيست، زيرا بودجه ها به گونه اي ميان 70 ميليون ايراني تقسيم مي شود نه تعداد حوزه هاي انتخابيه و نمايندگان مجلس .
باهنر افزود: تلاش كرده ايم در آمايش سرزمين و برنامه توسعه چهارم تمهيداتي انديشيده شود كه بر اساس مساحت، جمعيت و قابليت ها و استعدادهاي مناطق بودجه را دقيق در ميان آنها توزيع كنند.
وي خطاب به رحماني گفت: شما خودتان عضو كميسيون برنامه و بودجه و تلفيق هستيد، مي توانيد در طول سال كه فرصت بيشتري داريد، اين موضوع را بررسي كنيد.
نايب رييس مجلس گفت: وقتي براي نيروي انتظامي ، صدا و سيما ، وزارت بهداشت و بودجه اي در نظر گرفته نمي شود ، به اين معنا نيست كه به ستاد آنها در تهران كه به ساير نقاط كشورخدمات ارايه مي كنند، به اندازه شهرستانها بودجه بدهند.
وقتي اعتباري به بيمارستان قلب شهيد رجايي در تهران اختصاص مي دهند، به اين علت كه از ساير مناطق كشور به اين بيمارستان مراجعه مي كنند، بايد بودجه متناسبي باشد.
نظر شما